Aventuri de-o noapte

Atenție! Limbaj licențios. Posibil.

Este anul 1996, o zi de miercuri, în timpul vacanței de primăvară. Ragnar, Magnus Viken și Brynjar Viken hotărăsc să meargă la Drammen, să vadă o partidă de fotbal a echipei locale. După meci, cei trei se opresc într-un bar, nu departe de stația de autobuz. Ultimul autobuz spre Hovjordet pleacă la ora 22:30, iar cei trei intenționează să meargă tocmai cu acesta. Până atunci, vor pierde vremea în acel bar. Acolo, va intra în vorbă cu ei un bărbat de vreo 50 de ani, pe nume Anton, puțin cam… afumat. La început, vor discuta despre fotbal, dar pe parcurs vor ajunge, oarecum inevitabil, la femei. Anton le va destăinui din înțelepciunea sa de viață. Iată cum a decurs o parte din acest dialog.

Ragnar: Ce părere aveți despre aventurile de-o noapte?
Anton: Într-o perioadă a vieții mele, am făcut și de-astea. Adică, aventuri de-o noapte. Cum m-am bucurat de un succes deosebit în activitatea mea, vreau să vă dezvălui și vouă secretele unor abordări reușite. Mai întâi, să vă spun locurile unde găsiți femeile disponibile la acest gen de aventuri. S-ar putea să vină ca o surpriză, dar locurile respective sunt barurile. Nu oricare însă, atenție!, trebuie să fie puțin mai stilate.
Acum, înainte să continuu, opriți-mă aici dacă nu sunteți dispuși să cheltuiți minimum 100 € pentru o astfel de aventură.
Magnus: Bine, dar am putea merge la prostituate cu banii ăștia…
Anton: Poftim?! Ați putea plăti femei pentru asta? Da, dar nu este același lucru. Credeți-mă pe cuvânt! Acum, în mod normal, când mergeți la agățat prin localuri, trebuie să mergeți cu cel puțin un prieten. Motivul? Un tip singur, care se dă la niște tipe, pare ciudat. Însă asta se aplică numai dacă mergeți la agățat. Pentru aventuri de-o noapte, nu este întotdeauna valabil. Zilele cele mai propice pentru asta sunt serile de vineri și sâmbătă. Întotdeauna veți găsi cel puțin una-două tipe singure în bar, după ora 20:00.
Brynjar: De ce după ora 20:00?
Anton: Pentru că atunci ies adulții din casă. Ce întrebare e asta?! Să revin însă… Pentru maximizarea șanselor de reușită, orientați-vă după tipa îmbrăcată ca fetele de pe centură. Pericolul care apare aici, este acela ca, odată ajunși în camera de hotel, tipa să vă ceară bani. Pentru a minimaliza acest risc, petreceți împreună cu aceasta o perioadă mai mare la bar și dați-i să bea, destul ca să se amețească. Târfele nu se îmbată, de obicei, în timpul serviciului. Bineînțeles, se poate să nimeriți pur și simplu o curvă bețivă. Însă aceste riscuri sunt inerente activității.
Acum, metoda de abordare. Eu am folosit mereu ceea ce numesc „The Look„. Este un gen de privire care transmite un mesaj puternic – că sunteți în căutare. Dacă tipa răspunde privirii și zâmbește – o scurtă paranteză aici: atenție! TREBUIE să zâmbească, altfel riscați să interpretați aiurea o privire nevinovată – există două metode de abordare: îi trimiteți o băutură scumpă sau pur și simplu mergeți la ea. Dacă abordați metoda a doua, replicile gen „Bună, locul acesta e ocupat?” sau „Bună, eu sunt…” au întotdeauna efect, chiar dacă sunt niște clișee. De aici, nu vă mai pot ajuta, conversația va decurge în direcția în care o veți ghida voi. Pe parcursul acesteia, vă veți edifica și dacă tipa este dispusă la o aventură sau nu. Dacă nu este dispusă, nu contează, important este să vrea să meargă la hotel cu voi. Acum, extrem de important, nu o aduceți NICIODATĂ acasă și nici nu mergeți acasă la aceasta. Alegeți întotdeauna hotelul. Odată ajunși acolo, nu beți niciodată ceva ce vă oferă ea, dacă nu ați văzut sticla sau când a turnat în pahar.
Magnus: De ce?
Anton: Nu știți niciodată cu cine aveți de-a face. Ați putea sfârși dezbrăcați și legați de pat. Acum, dacă mi-ați urmat sfaturile, succesul va fi deplin. Întotdeauna plecați primii de la hotel. Nu-i lăsați bani pe noptieră; se va simți jignită. Achitați eventualele chestii gen room-service, dacă este nevoie, la recepție și valea! Aceasta va fi prima voastră aventură de-o noapte, din multele ce vor urma. Dacă nu merge, atunci sunteți urâți sau idioți sau ambele.

Despre Ragnar

Nu mă căutaţi, pentru că nu sunt aici. Sunt pretutindeni... Sunt nicăieri... Am devenit una cu întunericul... Sunt numele rostit de mame la ceas de noapte, atunci când vor să-și sperie copiii. O șoaptă uitată în grădina paradisului ruinat. Coșmarul ce tulbură somnul abisului. Sunt eu: Ragnar.
Acest articol a fost publicat în Tentative literare. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Aventuri de-o noapte

  1. Pingback: mic tratat de dor « Rokssana's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.