Fragmente de conversație – 9/10 martie 2012

Cel mai rău îmi pare că te fac să suferi… Aș vrea atât de mult să fiu lângă tine, să pot să-ți alung tristețea… Să te văd numai zâmbind și atât.

Știu cât de greu îți este… Sper din tot sufletul că vom reuși, pentru că n-aș mai putea trăi în două lumi și tu să ramai doar un vis. N-aș putea face asta.

Ești atât de frumoasă… Uneori, privesc în sufletul tău și sunt copleșit de ce văd acolo… Nu credeam că poate exista atâta frumusețe în această lume… Și tot ce știu este că trebuie să ajung la tine… Nu există vreo altă opțiune.

Mi-am imaginat întotdeauna că exiști… undeva, acolo… Dar nu am crezut că te voi întâlni vreodată pe această lume… Dar, cumva, ai reușit tu să mă găsești… Când spuneam că poate vântul va purta până la tine durerea mea și mă vei auzi, n-am crezut că se va și întâmpla asta. Că se întâmplase deja…

Știi… toamna nu este chiar atât de departe… Peste puțin timp frunzele vor înverzi, apoi vor apărea florile și până să ne dăm seama, rugina va începe să păteze verdele frunzelor… și toamna va fi aici…

Chiar dacă mai sunt multe zile până atunci… Zile ca acestea, în care nu voi face altceva decât să visez la tine, să visez că îți ating pielea și simt cum [censored :mrgreen: forbidden word] la atingerea mea… Să visez că te privesc în ochi… Să visez…

Adevărat, sufăr și voi mai suferi, dar singurul lucru la care mă pot gândi, singurul care contează pentru mine, ești tu și faptul că te voi avea într-o zi. Vei fi a mea, iar eu voi fi al tău. Acestea sunt lucrurile importante cu adevărat. Restul…sunt trecătoare. Vin și se duc. Dar dragostea mea pentru tine este eternă. Iar tu mă faci fericit prin simpla ta existență.

Simt toată dragostea ta… în tine, în vocea ta. Emoțiile tale sunt atât de vizibile încât parcă mă ating în suflet.

Despre Ragnar

Nu mă căutaţi, pentru că nu sunt aici. Sunt pretutindeni... Sunt nicăieri... Am devenit una cu întunericul... Sunt numele rostit de mame la ceas de noapte, atunci când vor să-și sperie copiii. O șoaptă uitată în grădina paradisului ruinat. Coșmarul ce tulbură somnul abisului. Sunt eu: Ragnar.
Acest articol a fost publicat în Personale. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la Fragmente de conversație – 9/10 martie 2012

 1. crisaa zice:

  Atât de profund !! Se spune că inima nu doare….. ci doar se strânge..
  Îmi place condeiul tau !!

  Apreciază

 2. crisaa zice:

  Hmm știu….nici nu îți poți imagina cât de bine știu acest lucru… Chiar doare …
  Nu ai pentru ce să îmi mulțumești …nu am făcut nimic special pentru tine ….dimpotrivă cred că tu ai făcut pentru mine ….

  Apreciază

 3. elaroseni zice:

  Daaaaa, cât de uşor ne trădează tremurul vocii, al mâinilor, privirile ferite…Câte semne ne dau de gol atunci când noi nu vrem asta….:)

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.