10 mai 2012

„Un homme ne peut s’isoler avec une femme sans que Satan ne soit leur troisième.” (La responsabilité de la femme musulmane).

Cuvintele lui Mahomed, pare-se. Se spune și că majoritatea locuitorilor din iad ar fi femei. Nu mă mir; și eu, dacă aș fi diavol, mi-aș dori ca iadul meu să fie populat doar cu femei. Adică, da, ești un păcătos netrebnic, meriți să arzi în focul iadului, dar știi ceva? Ești bărbat. Prin urmare, cară-te naibii (!) de aici. Unde? Ce, crezi că-mi pasă?! Dacă nu te primesc ăia în rai, ghinion! Dar aici nu intri.

În altă ordine de idei, dar nu complet fără legătură, cea mai atrăgătoare femeie pe care am văzut-o astăzi a fost o femeie musulmană, purtând hainele tradiționale. Nu era o burqa, era acea rochie lungă și femeia avea capul acoperit. Dar era foarte sexy. Desigur, pe stradă erau destule femei sumar îmbrăcate, cu țâțele stând să le sară afară din bluză etc., dar… Să zicem așa: mă uit, ca orice tip, bineînțeles, dar singurul lucru care-mi trece prin cap este să le întreb: „combien?„. Totuși, aș putea greși și tipele să fie în timpul liber. Însă, de ce naiba nu și-au dat jos uniforma pe care o poartă la serviciu, pe centură?! Nu pot fi astfel acuzat, eroarea mea este motivabilă. Dacă aș umbla pe stradă îmbrăcat într-o sutană și lumea m-ar aborda să-mi ceară binecuvântări sau mi-ar spune „săru’ mâna părinte”, nu m-aș supăra. Respectivii ar greși fără să vrea și ar fi vina mea pentru că i-am indus în eroare. Astfel, nici femeile n-ar trebui să se supere că sunt confundate cu niște târfe, dacă poartă uniforma de târfă. Da, știu, sunt un ins retrograd, un neevoluat șamd. Now, STFU!

Despre Ragnar

Nu mă căutaţi, pentru că nu sunt aici. Sunt pretutindeni... Sunt nicăieri... Am devenit una cu întunericul... Sunt numele rostit de mame la ceas de noapte, atunci când vor să-și sperie copiii. O șoaptă uitată în grădina paradisului ruinat. Coșmarul ce tulbură somnul abisului. Sunt eu: Ragnar.
Acest articol a fost publicat în Jurnal. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la 10 mai 2012

  1. elaroseni zice:

    Eteeee, io nu mă uit la femeile îmbrăcat „sumar” cu păcat! :))))

    horror: “îmbrăcate” 🙂

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.