Către ochii răuvoitori din Suedia

Stimată doamnă (nu cred că sunteți un domn, ar fi de-a dreptul patologic să faceți ceea ce faceți; nu că nu este patologic și așa, femeie fiind, dar parcă în acest caz nu ar fi nevoie de medicație, ci doar de niscaiva consiliere psihologică), nu știu ce anume căutați isteric pe blogul meu, dar bănuiesc că are legătură cu nenea menționat în postarea anterioară. Și mai cred că sunteți acea ființă foarte dragă, care ține să-l informeze periodic despre ceea ce scriu eu și, mai ales, despre ceea ce are legătură cu J., cu soția mea, despre cât de mult o iubesc șamd.

Știți ce sunteți, doamnă? Sunteți maimuța zburătoare a acelui ins nerușinat, fustangiu, trădător, mincinos, curvar, care seduce femei în serie și distruge relații și căsnicii, trecând înainte fluierând, plin de sine, cu un dispreț adânc pentru cele lăsate în urmă și pentru partenerii lor, când aceștia aleg să le ierte pe cele care le-au greșit atât de dureros, dispreț exprimat nu o dată. Cum, nu știți ce este o maimuță zburătoare? Căutați termenul în literatura psihiatrică dedicată tulburării de personalitate narcisice, unde se încadrează, cel mai probabil, dragul dumneavoastră curvar. Dumneavoastră îi sunteți un fel de codoașă, în termeni ceva mai prozaici. Nu, încă nu ați roșit? Așa credeam și eu.

Privindu-vă din punct de vedere clinic, pot înțelege motivul pentru care faceți ceea ce faceți: săpați adânc în blogul meu, căutând ceva anume, voind neapărat să-l ajutați pe curvarul nesătul și obraznic. Pot doar suspecta ce: dacă îl numesc pe undeva pe individ, pe oricare dintre pseudonimele sale și/sau dacă există printr-o postare eventuale informații personale despre mine. Doamnă, IQ-ul meu nu este mare, este imens; astfel de scăpări nu există. Dar căutați mai departe, poate măcar vă ajută la ceva să mai citiți.

Apropo, știu de multă vreme despre existența dumneavoastră. Știu că apăreați aici, de regulă, la scurtă vreme după ce nevastă-mea îi mai scria ceva… duios individului. Am fost cu ochii și pe dumneavoastră, și pe el, și pe ea, deși am tăcut în tot acest timp. Nu credeți că ar fi mai folositor să vă vedeți de viața dumneavoastră, în loc să faceți diverse treburi murdare pentru curvar? Dacă aveți o viață. Dacă nu, compătimirile mele.

L.E.: M-am gândit că ai putea fi chiar tu, nene, intrând cu VPN de Suedia, dar nu înțeleg de ce ai face asta, atrăgând atenția astfel. Pare un gest cretin. Și încă ceva: faptul că folosești o poveste tragică din trecut, fie aceasta reală sau nu, să atragi femeile mi se pare o faptă abominabilă. Așa ai făcut-o pe a mea să rămână. Ce crezi că ar spune fiica ta, dacă povestea e reală, dacă ar vedea cum te folosești de tragedia și suferința ei? Nici acum nu te-ai rușinat? Bestie sinistră ce ești!

Despre Ragnar

Nu mă căutaţi, pentru că nu sunt aici. Sunt pretutindeni... Sunt nicăieri... Am devenit una cu întunericul... Sunt numele rostit de mame la ceas de noapte, atunci când vor să-și sperie copiii. O șoaptă uitată în grădina paradisului ruinat. Coșmarul ce tulbură somnul abisului. Sunt eu: Ragnar.
Acest articol a fost publicat în Delirante. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.